ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

4_

Mε το προεδρικό αεροσκάφος και με μπάντα στις ΗΠΑ o Καμμένος…

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Επίθεση κατά Καμμένου για το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως σε καιρό οικονομικής κρίσης όχι μόνο επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος αλλά πήρε μαζί του και την μπάντα του Ναυτικού.
Ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, για το ταξίδι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στις Η.Π.Α., κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Παρά την οικονομική κρίση και τον δραστικό περιορισμό στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος δεν διστάζει να προκαλεί τους Έλληνες. Επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος, αλλά και την Πολιτική Αεροπορία προκειμένου να μεταβεί σε κοινότητα των Η.Π.Α., επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Σημειώνεται ότι μέρος της αποστολής αποτελούσε τμήμα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε με υψηλό αντίτιμο. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επίσημη επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες των Η.Π.Α.».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top