Συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον πρώην πρωθυπουργό και επί 15 χρόνια πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Βόμβα» Κασσελάκη: Λάθος ο νόμος του Τσίπρα για τις εταιρείες του εξωτερικού

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Δημόσιες αποστάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, για πολλοστή φορά την τελευταία περίοδο, πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega είπε ότι «ο νόμος (Τσίπρα) για τις εταιρείες εξωτερικού ήταν λάθος», ενώ υποστήριξε ότι ο νόμος έγινε για τα «μαύρα» λεφτά των Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό και όχι για τα «άσπρα» χρήματα των ομογενών.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τα αστακοκάραβα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού.

«Δε με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών», τόνισε, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

Όσον αφορά τα «αστακοκάραβα» και το θέμα που έχει προκύψει, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή. «Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό. «Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω, όχι για να βάζουν οι ομογενείς Έλληνες μέσα», είπε.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, θα δώσω εξηγήσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα, να τιμωρηθώ», υπογράμμισε.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*