ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

9_

Θεοδωράκης: Σε λίγο θα φτιάξουν ανδριάντα Τσίπρα στη Βουλγαρία

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Μια καυστική ανάρτηση με αποδέκτη τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
«Με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε λίγο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει ανδριάντα στην Βουλγαρία», σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης.
Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη
«Τηλεγράφημα» από την πρεσβεία μας στη Σόφια:
Κάθε μέρα 12 με 13 Έλληνες αποκτούν βουλγαρικό ΑΦΜ! Μέσα σε 4 μήνες δημιουργήθηκαν στην γείτονα 1.500 νέα ΑΦΜ ελληνικών επιχειρήσεων! Το σύνολο πλέον των εταιριών με ελληνική συμμετοχή στη γειτονική χώρα είναι 15.000!
Κάποιες εταιρίες είναι εικονικές – δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να αγοραστεί ένα αυτοκίνητο ή ένα ακίνητο – αλλά πολλές είναι επιχειρήσεις μικρομεσαίων – ανθρώπων που διώχθηκαν από την Ελλάδα εξαιτίας της υπερφορολόγησης και των υπερβολικών εισφορών.
Το έχω ξαναπεί, ο Τσίπρας σε λίγο καιρό θα έχει ανδριάντα, κάπου στη Βουλγαρία. Το θέμα είναι αν θα έχει μείνει καμία επιχείρηση στην Ελλάδα.
«Το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2017 χαρακτηρίζεται από φοροκεντρική λιτότητα (…) προβλέπεται για το 2017 οριακή μείωση δαπανών κατά € 78,8 εκατ. και εκτεταμένη αύξηση εσόδων κατά € 2,513 δισ. (…) Τυχόν μειώσεις δαπανών αντί αυξήσεων φόρων θα είχαν πιθανόν μικρότερη άμεση υφεσιακή επίπτωση (…) οι αυξήσεις φόρων αποθαρρύνουν την εργασία και την επιχειρηματικότητα και επομένως θολώνουν τις προοπτικές ανάκαμψης».
Και πριν πείτε «τι μας λες», να σας πω ότι όλα αυτά τα εντός εισαγωγικών, είναι από την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top