ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÊÁÔÁÈÅÓÇ ÔÑÏÐÏËÏÃÉÁÓ ÁÐÏ ÔÏÍ ÕÐÅÓ Ð. ÓÊÏÕÑËÅÔÇ ÃÉÁ ÔÉÓ ÕÐÇÑÅÓÉÅÓ ÊÁÈÁÑÉÏÔÇÔÁÓ ÔÙÍ ÏÔÁ(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

«Φρένο» από την Κομισιόν στο νομοσχέδιο Σκουρλέτη

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Υπό το μικροσκόπιο των Δανειστών βρίσκεται το νομοσχέδιο για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Κομισιόν αρμόδια για τις οικονομικές υποθέσεις Βανέσα Μοκ. Σε ερώτηση για το ρουσφετολογικό πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο Πάνος Σκουρλέτης, ανέφερε ότι «ήταν μια σημαντική εβδομάδα όχι μόνο χάρη στην εκταμίευση των 7,7 δισ. αλλά και χάρη στον τερματισμό της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος.
Είμαστε ενήμεροι για κάποια από τα στοιχεία του νομοσχεδίου και τώρα αξιολογούμε όλες τις προβλέψεις του συνολικά».
Προσέθεσε ότι οι θεσμοί αναμένουν πως όλα τα μέτρα που περιλαμβάνονται σε αυτό το νομοσχέδιο είναι «συμβατά με τους στόχους του προγράμματος του ESM» καθώς και «τις δεσμεύσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου». «Τώρα εξετάζουμε εάν όλα αυτά ισχύουν» σημείωσε.
Το νομοσχέδιο-σκούπα που κατέθεσε στη βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, ανοίγει παράθυρο για χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις στους δήμους χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει ούτε τον αριθμό τους, ούτε πώς θα ξεπεραστεί ο βασικός σκόπελος που είναι ο κανόνας του 1 προς 4 για τον περιορισμό των προσλήψεων, ούτε πόσο θα επιβαρυνθούν για τη μισθοδοσία τους οι δήμοι.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top