ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1_2

«Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους, θα χάσουν και κάνα κιλό»

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung». Ο δικηγόρος στο επάγγελμα κ. Κουρουμπλής, δεν δίστασε να αστειευτεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επιστημονικοί φορείς που το τελευταίο διάστημα διαδηλώνουν και βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους λόγω του ασφαλιστικού που προωθείται. «Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κάνα κιλό» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών στην συνέντευξή του στην εφημερίδα. Ο Γερμανός δημοσιογράφος της «Suddeutsche» στο άρθρο του σημειώνει ότι συναντήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή στην ταβέρνα Διόνυσος στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών έχει στο πλευρό του στο γραφείο του όμορφες γυναίκες…
Σε άλλο σημείο περιγράφεται η συνάντηση που είχε ο κ. Κουρουμπλής με μια απολυμένη του Δημοσίου στην οποία είπε «έχε ελπίδα».
Το δημοσίευμα της «Suddeutsche» τονίζει επίσης ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε την πρώτη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το 2011 στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου. Όπως σημειώνει, ο σημερινός υπουργός και τότε προσφάτως αποπεμφθείς από το ΠΑΣΟΚ, «είχε καλή προαίσθηση όταν έσφιξε το χέρι του Αλέξη Τσίπρα» και έτσι έγινε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπουργός Υγείας και στη συνέχεια υπουργός Εσωτερικών.
Βέβαια, ένα 24ωρο αργότερα και μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο χιουμορίστας Κουρουμπλής προσπάθησε να «μαζέψει» τη δήλωση του και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε: «Είναι μια μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα (η «Suddeutsche Zeitung») που ήθελε να ζήσει (ο δημοσιογράφος της) μία ολόκληρη μέρα μαζί μου, πώς ζει ένας υπουργός, αν θέλετε, και υπό τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα. Ωραία. Δηλαδή, όταν είσαι όλη μέρα με έναν άνθρωπο, δεν κάνεις συζητήσεις προσωπικές; Δεν κάνεις χιούμορ; Δηλαδή, δεν κατάλαβα καλά, οι δικηγόροι πρώτη φορά με γνωρίζουν; Ο φίλος μου ο κ. Βερβεσός πρώτη φορά. Δεν ξέρει τι στάση έχω κρατήσει στα ζητήματα των δικηγόρων; Και τώρα η στάση μου είναι πάρα πολύ σαφής σε ό,τι αφορά τους μαχόμενους δικηγόρους και είναι πολύ σαφής και η στάση μου στους μεγαλοδικηγόρους, που πλήρωνε ο άνεργος δικηγόρος το ίδιο ένσημο με τον μεγαλοδικηγόρο για να έχουν ασφάλιση. Ε, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και αυτοί που έχουν ενοχληθεί είναι ακριβώς αυτοί» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top