ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

7_

Επίθεση κατά μέτωπο Φίλη σε Τσακαλώτο

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Ο έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του Νίκου Φίλη και του Ευκλειδη Τσακαλώτου διατάραξε τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο πρώην υπουργός Παιδείας επιτέθηκε προσωπικά στον επικεφαλής των «53» και υπουργό Οικονομικών. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Φίλης άσκησε σφοδρή κριτική για τη στρατηγική υπεραπόδοσης του πλεονάσματος, καταγγέλλοντας εμμέσως ότι βάρυνε την ελληνική κοινωνία, με τον υπουργό Οικονομικών να ανταπαντά σε έντονο ύφος. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και η συζήτηση συνεχίστηκε σε ήρεμο μεν κλίμα αλλά με πολλές τοποθετήσεις προβληματισμού.
Ερωτηματικά προκαλούν και οι αιχμές που άφησε ο κ. Νίκος Φίλης για τις υποθέσεις Σαββίδη και Καλογρίτσα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι έγιναν λάθος χειρισμοί.
Ο πρώην υπουργός, κατά την τοποθέτηση του επανέλαβε όσα ανέφερε στο πρόσφατο άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», τονίζοντας ότι η συμφωνία σημαίνει ότι η χώρα παραμένει στο Μνημόνιο και αποτελεί απλώς μια παράταση. Επίσης, ζήτησε διευκρινίσεις για το πως θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα απευθύνοντας ερώτηση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι ξένοι δεν θέλουν να μας ρίξουν, αλλά να μας απαξιώσουν ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top