ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ---EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έτοιμο να πιστέψει κάθε παραλογισμό

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Ο Αρτέμης Σώρρας πούλησε τη διαστημική τεχνολογία του Θεού Απόλλωνα στον Ομπάμα, πήρε 3 τρισεκ. δολάρια, αλλά μαζεύει 20, 30 και 60 ευρώ από τον κόσμο για να κάνουν αίτηση (σ.σ ζητούν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα). Ο Γκέιτς δεν έχει ούτε 80 δισεκ. ευρώ» τόνισε σκωπτικά την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση Σώρρα. «Απλώς η υπόθεση Σώρρα δεν αφήνει περιθώριο λογικής. Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας είναι έτοιμο να πιστέψει κάθε παραλογισμό… δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Αν δεν είχαμε κινητοποιηθεί σήμερα ο Σώρρας δεν θα είχε 200 γραφεία, θα είχε 3.000» ανέφερε δε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε δε, ότι «μού προκαλεί τρόμο ότι βρέθηκε πρωτοδίκης που δέχθηκε ότι ο Σώρρας έχει σήμερα 600 δισεκ. ευρώ. Το κρίνει αυτό δικαστής που δικάζει ανθρώπους…». «Πρόκειται για αμετάκλητη απόφαση, γιατί δεν ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, και γυρνάει ο Σώρρας και τη δείχνει» διευκρίνισε.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, που πλασάρεται ως η νέα εύκολη λύση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε ότι «αν βγούμε από το ευρώ δεν θα είναι η δραχμή του παρελθόντος, θα πεθάνει στην πείνα ο κόσμος».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top