ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1_

Αβραμόπουλος προς Μητσοτάκη: Θα είμαι κοντά σου

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Ευχές στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα καινούργιο ξεκίνημα από τα νέα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο έδωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος συζήτησε το προσφυγικό με τον πρόεδρο της ΝΔ ως επίτροπος της ΕΕ για θέματα Μετανάστευσης. «Πρέπει να πω ότι σε αυτήν την καινούργια προσπάθεια, στο καινούργιο ξεκίνημα της παράταξης και του προέδρου, θα είμαι κοντά του» είπε.
Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στα θέματα της αρμοδιότητάς του λέγοντας ότι «βασική αστική αξία και αρχή είναι η έννοια της εθνικής συνεννόησης, της συναντίληψης για την αντιμετώπιση όλων αυτών των μεγάλων θεμάτων». «Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα κυριαρχήσει και στην Ελλάδα αυτές τις ώρες» πρόσθεσε.
Ο Επίτροπος ανέφερε επίσης ότι «ο ελληνικός λαός είναι κάτω από μεγάλη πίεση, οι κοινωνικές αντοχές είναι πλέον πεπερασμένες, συμπληρώνοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι δε θα αργήσει η μέρα που θα ανοίξει ένας αισιόδοξος ορίζοντας για την πατρίδα μας».
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα του κόμματος λέγοντας προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: «Θέλω να γνωρίζεις καλά ότι στη Νέα Δημοκρατία έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια θεσμικής και συστηματικής ανανέωσης. Ανοίγουμε το κόμμα σε νέους ανθρώπους, σε νέες ιδέες και προτάσσουμε τη Νέα Δημοκρατία ως την πολιτική εκείνη δύναμη, η οποία μπορεί να οδηγήσει τη χώρα μακριά από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top