ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

6_1

Καταγγελίες για φακελάκι

σε Έδωσα Φακελάκι/Ελλάδα

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site edosafakelaki.org και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Παράλληλα, «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» δημοσιεύει και αναφορές αναγνωστών μέσω των οποίων επιβραβεύονται άριστες συμπεριφορές δημοσίων λειτουργών. Πάντως, για την προστασία των καταγγελλόντων οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΜΗΜΑ Α’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ & ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Θεσσαλονίκης
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη νοσηλεία που μας πρόσφεραν από τις 5-2-2013 μέχρι τις 15-2-2013.Χωρίς ποτέ να μας ζητηθεί τίποτα από κανένα! Ιδιαίτερα στο διευθυντή της Α’ Χειρουργικής που χάρις σε αυτόν έχουμε τον άνθρωπο μας, κοντά μας. Ευχαριστούμε για την άριστη δουλειά σας.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Ξάνθης
Ποσό: 500€
Όπως είχε καταγγείλει και άλλος, διδάκτορας των Πολιτικών Μηχανικών που εμπλέκεται άμεσα με το μάθημα ***, ενώ είχε γίνει αρκετά μεγάλη φασαρία για το ότι κάνει ιδιαίτερα μαθήματα έναντι μεγάλης αμοιβής, συνεχίζει την ίδια τακτική. Στην αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς και ενώ πολλοί είχαν παραπονεθεί για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, ο καθηγητής του συγκεκριμένου μαθήματος, της απαγόρευσε να βρίσκεται τις ώρες διδασκαλίας στην αίθουσα. Και ενώ η συγκεκριμένη διδάκτορας (και οι μαθητές της) διέδιδε ότι διέκοψε οριστικά τα ιδιαίτερα, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Συνεχίζει να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα έναντι αμοιβής όμως με μεγαλύτερη μυστικότητα. Δυστυχώς ή ευτυχώς η Ξάνθη είναι μια μικρή πόλη και όλα μπορούν να μαθευτούν πολύ εύκολα. Με ενδιαφέρον περιμένουν όλοι οι φοιτητές τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να δουν ,αν οι μαθητές της θα είναι μέσα σ’ αυτούς με προβιβάσιμο βαθμό. Η απάντηση είναι σίγουρα θετική.

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Έβρου
Στη μαιευτική κλινική του Π.Γ.Ν.Α Αλεξανδρουπόλεως, χρηματίζονται ΟΛΟΙ οι γυναικολόγοι με κατώτατη τιμή τα 300 ευρώ. Και ενώ γέννησα και συζητούσαμε μεταξύ μας στο δωμάτιο τα ποσά που μας είχαν ζητηθεί, πλησίασαν διακριτικά την κ. Κουτλάκη για να την χρηματίσουν ως ευχαριστώ, εκείνη θύμωσε και φώναξε: Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που κάνετε; Έδω βρίσκεστε σε δημόσιο νοσοκομείο! Χάθηκε να είχαμε και εμείς αυτή για γιατρό; Είναι η μόνη που δε τα παίρνει!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Έβρου
Ποσό: 300€
Αφού τελείωσε η γέννα, με επισκεπτόταν στο δωμάτιο συνεχώς αναζητώντας τον σύζυγό μου και τον καλούσε στο κινητό, γιατί θα έφευγε από το νοσοκομείο και ήθελε να πάρει τα χρήματά του! Πριν τρία χρόνια, άλλος γυναικολόγος (πάλι στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης), στον πρώτο μας γιο και ενώ είχα 7 διαστολή με πήρε στο γραφείο του και μου είπε ότι αφού θα με ξεγεννήσει αυτός έπρεπε να του το είχα πει νωρίτερα για να παίρνει κάποια χρήματα και ότι είναι απαραίτητο να πληρωθεί μετά τη γέννα! Δε μας έδινε τα βλαστοκύτταρα αν δε του δίναμε 300 ευρώ!

ΩΤΟΡΥΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 1.500€
Μου ζήτησαν 1500 ευρώ για να μου κάνουν χειρουργείο στην μύτη, αιτία βλεγονοκυλη μου πάνε, για να μην περιμένω 2 μήνες διότι δεν χειρουργούν ποια τόσο απλά πράγματα η να μπω στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ σαν ιδιώτης να την κάνω αλλιώς να του αφήσω σε ένα χαρτάκι του γιατρού το όνομα μου και εάν λέω εάν βρει ραντεβού να με βάλει να τον ΞΗΛΩΣΕΙ κάποιος μπορεί.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 200€
Ο χειρουργός που πήρε 1000 και δήλωσε πως αν δεν πληρωθεί η διευθύντρια του αναισθησιολογικού θα την πληρώσει ο ίδιος αφού είναι συνεργάτες γιατί δεν είναι επώνυμα όλα αυτά; Τι βολικό να λες τον πόνο σου και να μην παίρνεις πότε πίσω τα κλεμμένα…. εμετικό.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 1.000€
Εγχείριση χολής. Επείγουσα για επαγγελματικούς λόγους. Ο γιατρός δεν μου ζήτησε τίποτα όταν τον ρώτησα πριν αλλά μου είπε ότι αυτό είναι δικό μου θέμα. Του είπα ότι θα του δώσω, αλλά δεν κουβεντιάσαμε το πόσο. Με έβαλε στον ευαγγελισμό ταχύτατα και έμεινα για 2 μέρες σε κάποια καρδιολογική κλινική! …όλα πήγαν καλά και έφυγα σε 2 μέρες (λαπαροσκοπικά). Έδωσα 1.000 ευρώ. Τα πήρε άνευ σχολίων. Με πρόσεξε πολύ και μετά (τηλέφωνα, ράμματα κλπ)… Η ευθύνη είναι 80% δικιά μου. Νομίζω ότι θα μπορούσα να του δώσω όσα ήθελα. Με δέχτηκε σε άτυπο ιατρείο δίπλα στον ευαγγελισμό (χωρίς ταμπέλα) για να με εξετάσει και εκεί κανονίσαμε… Είχαμε κοινό γνωστό μεγαλογιατρό. Το ξαναλέω μεγάλη ευθύνη και σε μένα. Εννοείται είμαι ασφαλισμένος.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 200€
Δώσαμε φακελάκι σε χειρούργο δημόσιου νοσοκομείου για να χειρουργήσει εν ώρα υπηρεσίας του συγγενή τον οποίο χειρούργησαν φοιτητές.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 3.000€
Την άνοιξη του 2008 ο * της νευροχειρουργικής του ΚΑΤ απαίτησε από την μητέρα μου 3.000,00 ευρώ για την επέμβαση 20 λεπτών στην μέση του πατέρα μου. Η μητέρα μου αιφνιδιάστηκε απο το ποσό και του εξήγησε πως με ένα μεροκάματο δεν έχει το ποσό. Ο κύριος * της απάντησε πώς δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Ακουσον άκουσον. Βεβαίως η μητέρα μου τα δανείστηκε και τα έδωσε στον *…

ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Πειραιά
Ποσό: 500€
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΚΑΤΙ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΓΝΩ ΤΟ ΧΩΡΟ….Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ….ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ… ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ…. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ… ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣ. ΑΘΗΝΑΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Στις 6-2-2013 εισήχθην στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας στο Παράρτημα Βασ. Σοφίας 108 και συγκεκριμένα στην Κρατική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. Στις 7-2-2013 χειρουργήθηκα από τον Διευθυντή ΣΠΥΡΟ ΒΟΛΤΕΑ και την ομάδα του με σκοπό την αφαίρεση της χοληδόχου κύστεώς μου, επέμβαση που γενικως θεωρείται σχετικά απλή. Την επομένη, 8-2-2013, μου δόθηκε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην Κρατική Χειρουργική κλινική διαπίστωσα ότι όλες οι υπηρεσίες ΙΑΤΡΙΚΗ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ λειτούργησαν άψογα, γρήγορα και ευέλικτα. Ποτέ και πουθενά δεν έγινε η παραμικρή νύξη, λεκτική η άλλη, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ για να δώσω επιπλέον αμοιβή (φακελλλάκι). ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ. Ιδιαίτερα ένα μεγάλο εύγε στο «πρώτο βιολί» της ορχήστρας, τον διευθυντή κ. ΣΠΥΡΟ ΒΟΛΤΕΑ. Ιωάννης Δασκαλάκης του Ευστρατίου Αθήνα.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gr, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top