ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

6_1

Καταγγελίες για φακελάκι (26-06-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site http://www.edosafakelaki.org/ και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Αναλυτικά, για την προστασία των καταγγελλόντων, οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Το site τις ομαδοποιεί ανά καταγγελλόμενο και όταν συγκεντρωθούν πολλές καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο, προωθούνται στις αρχές. Πολλές καταγγελίες από διαφορετικά πρόσωπα συνιστούν βάσιμο κατηγορητήριο ακόμα και χωρίς την ύπαρξη επιπλέον στοιχείων. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Έδωσα τρεις φορες για διπλωμα αυτοκινητου και κοβομαι γιατι το συστημα λειτουργει αν εδινα φακελλακι θα περναγα.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 200€
Η μητέρα μου έκανε επέμβαση καταρράκτη στο οφθαλμιατρείο. Έδωσε φακελάκι 200 ευρώ στον χειρουργό. Εγώ αντέδρασα, αλλά, η ίδια επέμενε, επειδη θα κανει και το άλλο μάτι στο μέλλον και θέλει να τα έχει καλά με το γιατρό, αλλά και επειδή στο οφθαλμιατρείο είναι στάνταρ κατασταση τα φακελακια. Τα παίρνουν όλοι εκεί!

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Μάιος, 2015
Θα ηθελα κ εγω να πω τη δικη μου εμπειρια για το Ογκολογικο Νοσοκομειο Αγιοι Αναργυροι! Συγχαρητηρια στους γιατρους κ νοσηλευτες/τριες της Β’Χειρουργικης! Εξαιρετικοι ανθρωποι,επιστημονες με ολη τη σημασια της λεξης! Για «φακελακι» βεβαια ΟΥΤΕ λογος!!!ακομα κ δωρο που θελαμε να δωσουμε δεν το δεχονταν με τιποτα!!μονο τα καλυτερα εχω να πω κ για την περιποιηση κ για την ευγενεια κ ενθαρρυνση του προσωπικου! Τους αξιζουν πολλα μπραβο!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Αχαΐας
Ποσό: 200€
Ο πατέρας μου έκανε εγχείριση bypass στην καρδία και ο γιατρός μέσω τρίτου ατόμου φυσικά για να είνα καλυμμένος ζήτησε φακελάκι. Το τρίτο αυτό άτομο μου πρότεινε 500 euro και να του τα δώσω στο γραφείο του γιατρού. Τελικά του έδωσα 200 ευρώ, του τα άφησα σε φάκελο πάνω στο γραφείο του. Απαράδεκτος ο κ. μεγαλογιατρός που νομίζει οτι μπορεί να παίζει με τις ζωές των άλλων!

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ενιωσα την αναγκη να μοιραστω την εμπειρια μου. Ο πατερας μου νοσηλευτηκε με εμφραγμα στην μοναδα εμφραγματων της καρδιολογικης του Κωνσταντοπουλειου Ν. Ιωνιας μετα απο μεταφορα του με κινητη μοναδα του ΕΚΑΒ . Την επομενη ημερα εκανε αγγειοπλαστικη σε σοβαρο σημειο των στεφανιαιων αρτηριων. Νοσηλευτηκε για μια εβδομαδα . Ολοι οι ιατροι και το νοσηλευτικο προσωπικο ειναι ανθρωπινοι με πραγματικο ενδιαφερον για τους ασθενεις. Ιδιαιτερα της μοναδος . Και σωζουν κοσμο . Το ειδα με τα ματια μου. Δεν μπορω ομως να μην πω δυο ιδιαιτερα λογια για τον Διευθυντη κο Σωτηρη Πατσιλινακο ο οποιος εκανε την αγγειοπλαστικη και τωρα τον παρακολουθει. Τον ανθρωπο δεν τον γνωριζα ουτε καν το νοσοκομειο . Δεν ξεραμε με την αδερφη μου πως να φθασουμε αφου το ασθενοφορο προπορευτηκε πολυ γρηγορα. Τρεμαμε για το τι θα συναντησουμε. Ο κος Πατσιλινακος ειναι εξαιρετικος σε ολους τους τομεις. Στην επιστημη του, στην ανθρωπια του , σε ολα μα σε ολα. Και οταν λεμε ολα εννοουμε ολα.Σε ενα κτιριο παλιο παλευει. Παλευει με αυταπαρνηση. Και οι πιο πολλοι εκει μεσα παλευουν . Και χαμογελουν ακομα. Και δινουν κουραγιο. Και ολοι λενε καλα λογια για εκεινον. Ακομα και οι υπαλληλοι των διοικητικων υπηρεσιων. Το τελευταιο θα πω: Σαββατο της Αναστασης μου τηλεφωνησε γιατι τον εψαχνα για συμβουλες για καποιες ενοχλησεις του πατερα μου. Και μου τηλεφωνησε στις 23:00 . Ποσοι αλλοι θα ειχαν την ευαισθησια να το κανουν? Οι γονεις τετοιων Ιατρων πρεπει να αισθανονται υπερηφανοι που τους εφεραν στον κοσμο . Εμεις οι Ελληνες τυχεροι που τους εχουμε. Η πολιτεια μας ευθυνη ωστε να τους δινει οτι απαιτειται για να εκτελεσουν το λειτουργημα τους . Κυριε Σωτηρη Πατσιλινακο ευχαριστουμε.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 100€
Ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδι στον 8ο μηνα. και ο γιατρος που με παρακολουθει μου ειπε οτι το μωρο δεν περνει βαρος και θελησα να παρω και μια δευτερη γνωμη… ετσι μεσω γνωστου εκλεισα ενα πρωινο ραντεβου στο «ελενας βενιζελου» με τον γυναικολογο * για εναν υπερυχο να μου πει την γνωμη του… εκτος οτι υποστηριξε οτι το παιδι μια χαρα βαρος εχει παρει ενω στα χαρτια μου εβγαλε την κυηση 16μερες μικροτερη(οποτε οντως το εμβριο εχει μειωμενη ανάπτυξη) ρωτοντας τον αν αφειλω κατι αυτος εντελως χαλαρα μου ζητησε 100ευρω για επισκεψη τα οποια τα βουτηξε και εννοειτε οτι για αποδειξη ουτε λογος… δεν ειναι τοσο το ποσο που με εχει εκνευρισει αλλα οτι με παραμυθιασε για το μωρο μου για να παω να με ξεγενησει κιολας και να παρει αλλα ποσα λεφτα «μαυρα» εννοειτε με κινδυνο το δικο μου και του μωρου μου πιο πολύ.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Εχτές έδωσα εξετάσεις στα πρακτικά, Αλίμου, ήμασταν 4 από την ίδια σχολή οδηγών, εγώ έδωσα πρώτος, οι άλλοι τρις ήταν με τα διακοσάρια έτοιμοι να πληρώσουν, και τελικά εμφανίζονται οι εξεταστές, ένας καινούριος και μια κυρία ή οποία μας είπε ο δάσκαλος ότι ήταν * στο υπουργείο. Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής, όχι μόνο δεν υπήρχε περίπτωση για φακελάκι, αλλά τους άλλους τρις που ήθελαν να περάσουν με φακελάκι τους έκοψε στα 3 λεπτά, εγώ πέρασα με άνεση και χωρίς το παραμικρό στρες, ξέροντας ότι αυτή η ομάδα δεν παίρνει φακελάκι άρα θα είναι δίκαιοι. Και πραγματικά ήταν άψογοι τόσο στην συμπεριφορά τους τόσο στον τρόπο που με αξιολογήσανε. Μπράβο τους!

ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Λέσβου
Ποσό: 300€
Τα περιστατικά με φακελάκια στο Βοστάνειο είναι πολλά, όμως δεν καταγγέλλονται. Στη μαιευτική που ήμουν, πριν λίγο καιρό, οι 3 στους 5 του θαλάμου μου, μου είπαν οι ίδιες ότι έδωσαν φακελάκι. Το ποσό ήταν γύρω στα 300 ευρώ. Αυτό ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει. Επίσης, μου είπαν ότι δεν ήξεραν τι μεταχείριση θα είχαν αν δεν τα έδιναν…. και φοβόταν….

ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Καρδίτσας
Το 2001 πήγαμε στο Νοσοκομείο Λάρισας με πέτρα στο νεφρό. Ήταν ανάγκη να προβούν σε λιθοτριψία γιατί η πέτρα είχε φράξει την έξοδο προς τον ουρητήρα και υπήρχε κίνδυνος ο νεφρός να νεκρωθεί. Σε αυτό το νοσοκομείο δεν υπήρχε τμήμα λιθοτριψίας αλλά ο γιατρός που μας παρακολουθούσε αρνούνταν να μας παραπέμψει σε άλλο νοσοκομείο όπου θα υπήρχε το αντίστοιχο τμήμα και αρκετές ημέρες μας ταλαιπωρούσαν χωρίς να κάνουν κάτι. Τελικά κάποιο απόγευμα μας κάλεσε στο γραφείο του και μας είπε πως για να πάμε σε κάποιο άλλο νοσοκομείο όπου θα υπήρχε το σχετικό μηχάνημα δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε σειρά, εκτός εάν χρησιμοποιούσαμε τις γνωριμίες του με κάποια αμοιβή για τον ίδιο.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gcom, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top